Monday, October 14, 2013

Selamat hari raya korban





Salam monday blues buat semua..alahai kenapa la lemah je rasa mama muna ni. Padahal baru lepas makan..rasa nak titun je! 

Tapi waktu2 camni la tukang jahit tak boleh nak rest. Banyak kerja! Sempat tak aku siapkan 2 pasang baju untuk dua org tua yang nak pakai pergi sembahyang raya pagi esok??? 

Btw, sibuk2 pun masih sempat jalan2..kalau korang perasan dalam gambar tu papamuna pakai baby sling. 

Amacam? Boleh lah..senang aku nak bgerak..sapa suruh taknak pakai stroller kan. Rasa nak beli buggy pulak. Tapi kang orang kata membazir pulak. Stroller still tiptop. Huhu 

Motip letak gambar makanan? Huhu..aku n papamuna berbeza betul selera makan..dia suka yang berempah2 ala indian, arabian..aku suka yang kering crispy, lemak2 ala thai n chinese. Hehe 

K lah thanx for reading, selamat berhari raya korban korang :)

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...